Saturday, April 7, 2007

Avondmaal

Halloo allemaal,
Gisteravond op goede vrijdag avondmaal gevierd tijdens een indrukwekkende dienst. We hebben veel gezongen, samen met Kees Kraaienoord en de rest van de Meerkerk-band. Wat ik mooi vond was het brood, dat in de vorm van een kruis gebakken was, en waar je zelf een stuk vanaf kon breken. We waren trouwens nogal laat, het was erg druk geweest op het werk (eigenlijk wilde ik wat eerder naar huis, inplaats daarvan werd het een stuk later) en toen ik thuis kwam had ik weinig zin om nog naar de kerk te gaan. Toch ben ik blij dat ik gegaan ben.
Nu ben ik het "kleine" kamertje aan het schilderen. Helaas ben ik halverwege en is de plafond-verf al op. Gelukkig is er een goede doe-het-zelf-winkel in de buurt, zodat ik strakjes weer verder kan.
Vanmiddag nog even de emails van afgelopen weken wegwerken, en een begin maken met wat werkzaamheden voor een bruiloft, waar ik ceremoniemeester van ben. Vanavond (en daar heb ik heel veel zin in) gaan we naar vrienden wat bij kletsen.
Morgenochtend vroeg om 6:00 uur opstaan, en fietsend naar de kerk. Daar is om 7:15 een paasontbijt, en om 8:00 uur de eerste dienst.
Groetjes,

No comments: